SurfaPartner_banner

La profesjonelle gjøre jobben

Har du bruk for en dyktig håndverker til å utføre rense eller impregnerings jobber kan du med fordel velge en SurfaPartner.

Alle SurfaPartnere er håndverksmessig utdannet i korrekt utførelse av rense- og overflatebehandling.

En SurfaPartnere er derfor din garanti for en rett utført jobb. En SurfaPartner:

  1. Har deltatt i et 3-dages kurs, hvor alle produktene benyttes korrekt

  2. Mottar løpende informasjon om produkter og anvendelsesmuligheter

  3. Deltar i et årlig oppfølgingskurs

  4. Kan gi skriftlige/muntlige tilbud, med samme garanti, som SurfaProducts tilbyr

  5. Har valgt å spesialisere seg innen overflatebehandling, som eksempelvis rensing, impregnering og selvrensende overflater.

Finn din nærmeste SurfaPartner på kartet.

Når du velger en SurfaPartner, kan du være sikker på at jobben blir utført med gjennomtestede og godkjente produkter. Alle SurfaPartnere tilbyr 15 års garanti på impregneringsjobben og 10 års garanti på selvrensende overflatebehandling.

Du skal derfor velge en SurfaPartner hvis du vil sikre deg et perfekt resultat med garanti.

Alle Surfas impregneringsprodukter har gjennomgått de strengeste tester innen kloridindtrengning, vannabsorbasjon, inntrengningsdybde, frostbestandighet og overholder alle standarder.

Få en drift- og vedlikeholdsavtale og unngå bekymringen med dårlige vedlikeholdte og skitne arealer.

Har du eksempelvis et belegnings- eller fasadeareal som ønskes renset og algebekjempet, eller et tak med begroinger kan du med fordel inngå en drift- og vedlikeholdsavtale med en SurfaPartner.

I tillegg tilbys det også selvrensende overflaterved hjelp av SurfaShield C, så du slipper vedlikehold de neste 10-15 år på fasader, tak og belegningsstein. Dette revolusjonerende produktet ble bl.a. nominert til Byggeriets klimapris 2014 i Danmark.

Drift- og vedlikeholdsavtaler tilbys både til private og næringsvirksomheter. Kontakt din nærmeste SurfaPartner og lær mer.

Er du håndverker? Bli en del av vårt SurfaPartner program og utvid ditt forretningsområde med en professjonell tilgang til rense- og impregneringsjobber.

Som SurfaPartner får du en lang rekke fordeler som utdannelse, hjelp til markedsføring osv.

Les mer her

Close