Fargeforsterker/lakkbehandling til betong, granitt, marmor og porcelensfliser (diffusjonstett)

SurfaPaint
SurfaPaint Topsealer
SaVon
SaVon Såpe
Ønskes en vann- og olje avstøtende overflate med en silkematt/halvblank glans, er SurfaPaint Top Sealer det perfekte valg.

I motsetning til SurfaPore produktene er SurfaPaint TopSealer ikke en impregnering, men en lakkbehandling av underlaget.

SurfaPaint TopSealer, lager en ”wet look” på overflaten, hvilket gjør underlaget mørkere. Den unike sammensetning av en nanoakryl emulsjon gjør at produktet ikke gulner, og at vedheften til selv meget glatte underlag er fantastisk god.

Veiledning:
Underlaget støvsuges, og man må sikre at det ikke ligger skitt på underlaget. Deretter påføres SurfaPaint Top Sealer med rull eller pensel. Strøk nr. 2 kan påføres vått i vått. Ønskes blankere overflate, kan ytterligere et lag påføres.

Til daglig rengjøring anbefaler vi SaVon Såpe. Dette produkt har en unik evne til å løse opp skitt og urenheter. Dessuten etterlater det ingen hinne på underlaget.

SaVon Såpe blandes i forholdet 0,2 dl til 8 l vann. Ønskes en kraftigere dosering, er det ingenting i veien for dette. Vi anbefaler dog at det vaskes med rent varmt vann avsluttningsvis.
Close