Blankpolert porcelensfliser/porcellanato – lys eller mørk overflate

DeSalin-T
DeSalin T
SurfaPore-M
SurfaPore M
SaVon
SaVon Sæbe

Slik gjør du!

Et blankpolert underlag krever produkter, som ikke inneholder syre. Disse underlag kan med fordel impregneres, da de som oftest er meget åpne i overflaten. Mange tror, at en polert flis er den mest vann avvisende og ikke sugende overflate, som finnes. Men det er ofte her man tar feil. Polerte overflater er sugende og er ofte vanskelige at rengjøre. Det skyldes, at olje og andre typer væske legger seg under poleringen. Derfor er det en god idè å impregnere denne type fliser.

  • Påfør DeSalin T væsken ufortynnet på underlaget med en rull, svamp eller lavtrykssprøyte.

  • La væsken virke i 5-10 min. Vask deretter med en svamp og varmt rent vann

  • Underlaget skal være helt tørt før påføring av impregnering.

  • Påfør SurfaPore M med en tørr, ren svamp og bruk rigelige mengder. La væsken ligge i 5-10 min (den må ikke tørke inn på flisen). Tørk overskytende impregnering av med en tørr bomuldsklut og polér evt. med litt SurfaPore M på kluten de steder, der flisen virker tørr, for å unngå impregneringsrester på de polerte overflater.

  • Vent max 5 timer og gjenta impregneringsprosessen, dersom man ønsker ekstra beskyttelse.

Til daglig rengjøring anbefaler vi SaVon Såpe. Denne såpen har en unik evne til å løse opp skitt og urenheter. Dessuten etterlater produktet ingen hinne på underlaget.

SaVon Såpe blandes i forholdet 0,2 dl til 8 l vann. Ønskes en kraftigere konsentrasjon, er det ingenting i veien for det. Vi anbefaler dog at det vaskes over med rent vann til sutt.
Close