Blankpolert marmor/granittfliser – lys eller mørk overflate

DeSalin-T
DeSalin T
SurfaPore-M
SurfaPore M
SaVon
SaVon Såpe
Blankpolerte underlag krever produkter, som ikke inneholder syre. Disse underlag kan med fordel impregneres, da de som oftest er meget åpne i overflaten. Mange tror, at en polert flis er den mest vannavvisende og ikke sugende overflate, som finnes. Men det er ofte her, mange tar feil. Polerte overflater er sugende og er ofte vanskeligere å rengjøre. Det skyldes, at olje og andre typer væsker legger seg under poleringen. Derfor er det en god ide å impregnere denne type fliser.

  • Påfør DeSalin T væsken ufortynnet på underlaget med en rull, svamp eller lavtrykssprøyte.

  • La væsken virke i 5-10 min. Vask deretter med en svamp og varmt rent vann

  • Underlaget skal være helt tørt før påføring av impregneringsvæsken.

  • Påfør SurfaPore M med en tørr, ren svamp og påfør rikelig. La væsken ligge i 5-10 min (den må ikke tørke inn på flisen). Tørk overskytende impregnering av med en tørr bomullsklut og polér evt. med litt SurfaPore M på kluten de steder, hvor flisen virker tørr, for å unngå impregneringsrester på de polerte overflater.

  • Vent max 5 timer og gjenta impregneringsprosessen, for ekstra beskyttelse.

Til daglig rengjøring anbefaler vi SaVon Såpe. Denne såpen har en unik evne til å løse opp skitt og urenheter. Dessuten etterlater produktet ingen hinne på underlaget.
 
SaVon Såpe blandes i forholdet 0,2 dl til 8 l vann. Ønskes en kraftigere dosering, er det ingenting i veien for dette. Vi anbefaler dog at det vaskes til slutt med rent varmt vann.
Close