Bli SurfaPartner

Som SurfaPartner får du mange fordeler, her er noen få:

  • Mulighet til å skille deg ut i lokalområdet med en SurfaPartner-sertifisering

  • Utdannelse innen overflatebehandling som eksempelvis rensning, impregnering og selvrensende overflater

  • Et 3-dagers kurs i overflatebehandling samt årlig årsmøte med test, videreutdannelse og sosialt samhold

  • Et sterkt samarbeid, der vi hjelper deg med markedsføring, eksempelvis utarbeidelse av hjemmeside m.m.

  • Konsulenthjelp til prosjektledelse og salg i ditt lokalområde

  • Fastprisavtale på varekjøp


Send oss en mail her, eller ring på +47 21 03 21 10
surfapartnerz

Om Konseptet


SurfaProducts Scandinavia har kjedeavtaler med de aller fleste flis- og byggevarekjeder i Norge.

Gjennom disse samarbeidene har vi skapt et eksklusivt håndverker brand for lojale håndverkere som handler i disse kjedene. SurfaProducts Scandinavia ønsker max 1 evt. 2 SurfaPartnere i hver av disse kjedenes medlemmer alt etter byens størrelse m.m.

Dette gjøres for å sikre at vi kan skape prosjekter til disse håndverkerne og at vi får noen utførende håndverkere landsdekkende.

Disse håndverkere inngår i et tett samarbeid med oss, der vi hjelper til med utdannelse i rett bruk av våre produkter, samt lokal markedsføring. Det kan eksempelvis være en ny hjemmeside eller annet markedsføringsmateriale som kan styrke virksomheten lokalt. Dessuten sørger vi for å lage en fastprisavtale gjennem kjedene, som kommer disse håndverkere til gode.

Våre selgere som jobber mot kjedene vil henvise til disse håndverkerne og derfor løpende sende dem prosjekter. Det kan eksempelvis være drifts- og vedlikeholdsavtaler med boligsameier eller større og mindre prosjekter som gagner den enkelte håndverker.

SurfaProducts Scandinavia AS vil årlig samle SurfaPartnere og informere om nye tiltak, produktutvikling, testing og lytte til etterspørsler fra markedet, for felles å skape et brand og et sterkt samhold.

Uttalelse fra SurfaPartner

Jeg har gjennom mitt samarbeide som SurfaPartner hatt stor nytte av den ekspertise og knowhow som SurfaProducts Danmark tilbyr gjennom deres partnerprogram.

Ved hjelp av utdanningsprogrammet er jeg blitt introdusert i riktig bruk av deres produkter og hvis jeg har spørsmål er de alltid hurtige til å svare.

Jeg synes samarbeidet fungerer riktig godt og jeg har blant annet fått hjelp til lokal markedsføring. Dessuten er SurfaProdutcs Danmark gode til å henvise kunder fra lokalområdet til meg.

Bo Dønnergaard Feldskov, Murværkerne ApS. Certificeret SurfaPartner
Close